Villa te koop

405000€

2 slaapkamers

Immoweb code : 11279868
Immoweb code : 11279868

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
607 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa in Lovendegem

De woning, die in 2014 werd gerenoveerd, staat in een residentiële buurt in Lovendegem (Lievegem), dichtbij winkels en openbaar vervoer, op 1,5 km van het gezellige dorp in de groene gordel rond Gent met zijn vele kastelen.
Op het gelijkvloers liggen een zonovergoten leefruimte, de keuken en een gastentoilet. De grote ramen laten de hele dag natuurlijk licht binnen. Een breed schuifraam biedt toegang tot het zuidgeoriënteerde terras en de tuin.
Een houten trap leidt naar de eerste verdieping waar zich 2 slaapkamers, een berging en de badkamer, met bad, douche, wastafel en wc bevinden. De lichte en ruime kamers, waarvan 1 met dressing, zorgen voor comfort en functionaliteit. De zolderruimte biedt onder het dak nog heel wat opbergruimte. Er is een inpandige garage, met een elektrische Hörmann-poort. Daarnaast een praktische bergruimte, die aansluit op de keuken en ook toegang geeft naar de tuin. Op de ruime, met klinkers verharde, oprit is plaats voor minimaal 2 wagens. Ook in de straat kan vrij worden geparkeerd.
De omheinde tuin van 500 m² biedt een oase van rust en is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Gezellige woning die beantwoordt aan de isolatienormen voor ramen, deuren en het dak. De alu ramen en deuren hebben een dubbele beglazing en het dak is goed geïsoleerd. Het energielabel F is toe te schrijven aan de elektrische verwarming. Een knusse villa die duurzaamheid en charme uitstraalt. Voor iedereen die houdt van wonen in een residentiële buurt 10 km van Gent!

Neem contact op