Villa te koop

595000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11214872
Immoweb code : 11214872

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
3886 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa op uitgestrekt perceel van 39a in Meldert

- VERKOCHT OP 1ste BEZOEKDAG -

In het landelijke Meldert, te midden van de velden, ligt deze uitgestrekte villa op een royaal perceel van net geen 40a. Aan buitenruimte dus alvast geen gebrek.

Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, de lichtrijke leefruimte met prachtig zicht op de ZW-georiënteerde tuin dankzij de vele grote raampartijen. Het binnenstromend licht is fenomenaal.

2 afbeeldingen van de leefruimte zijn visualisaties hoe deze er eventueel kan uitzien na verdere aanpak of inrichting.

Aansluitend hebben we de volledig uitgeruste keuken, welke in 2015 totaal gerenoveerd werd, een praktische wasplaats en koele berging.

Deze eigendom beschikt tevens over 3 slaapkamers en een badkamer met hoekbad, inloopdouche, toilet en dubbele lavabo. Kortom, ideaal voor iemand die op zoek is naar een woning die alles op het gelijkvloers heeft.

Een extra zolderkamer kan heel eenvoudig omgetoverd worden tot hobbykamer of 4e slaapkamer.

De grootste troef is ongetwijfeld de immense tuin met aangelegd terras, zonneluifel, tuinhuis en bijhorende weide van 28a30. Hierdoor leent deze eigendom zich ook tot het houden van (kleine) dieren. Parkeren kan op eigen terrein onder de carport, alsook op de oprit.

Ook aan energiezuinigheid werd aandacht besteed. Zo wordt de woning verwarmd met een VIESSMANN condensatieketel op aardgas, is er overal dubbel glas en werd er in 2015 een zonneboiler geplaatst.

Graag meer info of een bezoek? Contacteer ons…

Neem contact op