Villa te koop

598000€

5 slaapkamers 450 vierkante meters

Immoweb code : 10976807
Immoweb code : 10976807

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
450 vierkante meters bewoonbare ruimte
991 vierkante meters grond

Omschrijving

Tijdloze villa met 5 slaapkamers op een mooi perceel van 991

Tijdloze villa met 5 slaapkamers op een mooi perceel van 991m2 in Balen.

Deze mooie villa werd gebouwd in 2006 en bevindt zich vlakbij het centrum van Olmen, een gehucht van Balen. De ruime woning is gelegen in een rustige straat, omgeven door andere residentiële gebouwen en op loopafstand van allerlei nuttige voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen.

We betreden de woning via de inkomhal die heel open en ruim aanvoelt dankzij de centrale vide. Vanuit de inkomhal komen we terecht in de leefruimte die uitgerust werd met grote ramen en daardoor geniet van veel natuurlijk lichtinval. Ook werd er een gezellige gashaard geïnstalleerd die, zowel letterlijk als figuurlijk, voor extra warmte zorgt. De leefruimte staat indirect contact met de open leefkeuken die praktisch ingericht werd met een keuken-/ontbijteiland in combinatie met een keramisch vuur, een koelkast, een combi microgolfoven en een afwasmachine. Daarnaast is er ook nog een ontbijthoek die uitkijkt op de groene tuin. Verder bestaat het gelijkvloers uit een wasplaats met ingemaakte kasten en douche, een koele berging, een toilet, een inpandige garage met ingemaakte kasten en een bureau- of slaapkamer.

Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers terug die allen uitgerust werden met airco (heerlijk in de zomer!). Daarnaast is er een badkamer met prachtig ingemaakt bad, dubbele lavabo en douche en een dressingruimte die tevens kan fungeren als 5e slaapkamer. Op de zolder, tenslo

Neem contact op