Villa te koop

595000€

5 slaapkamers 458 vierkante meters

Immoweb code : 11350888
Immoweb code : 11350888

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
458 vierkante meters bewoonbare ruimte
2339 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met veel potentieel

Welkom in deze te renoveren klassieke villa, een oase van rust en charme in het hart van Ruddervoorde. Deze statige woning, voorheen een dokterswoning, straalt een tijdloze elegantie uit en biedt een scala aan mogelijkheden.

De strategische ligging, op een steenworp afstand van het centrum en met gemakkelijke toegang tot de op- en afrit van zowel Oostkamp als Ruddervoorde, biedt het perfecte evenwicht tussen rust en bereikbaarheid.

Gelegen op een royaal perceel van 2.339 m² en met een grote bewoonbare oppervlakte van 458m², biedt de eigendom je een gevoel van ruimte en vrijheid.

Binnenin verwelkomt de villa je met oa een praktijkgedeelte, vijf ruime slaapkamers en twee badkamers, perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en functionaliteit.

Met twee ingangen en voldoende private parkeergelegenheid, is deze villa dan ook bij uitstek geschikt voor wie een vrij beroep wil uitoefenen in een omgeving die ruimte ademt voor groei en ontplooiing.

De diepe zuidwest gerichte tuin, gelegen in een woonuitbreidingsgebied, biedt een oase van rust en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling.

En als kers op de taart is er zelfs de kans om huisnummer 102 aan te kopen, een halfopen te renoveren woning op een perceel van 2598m², waarbij de achterliggende tuinen aan elkaar grenzen, met een potentieel voor projectontwikkeling.

Deze bijzondere eigendom wacht op u om haar verhaal verder te schrijven.

Neem contact op