Villa te koop

748000€

4 slaapkamers 327 vierkante meters

Immoweb code : 11374432
Immoweb code : 11374432

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
327 vierkante meters bewoonbare ruimte
1700 vierkante meters grond

Omschrijving

Gelijkvloerse fraaie Villa

Grotendeels gelijkvloerse, recent gerenoveerde villa met prachtig aangelegde en omheinde tuin die van volledige privacy geniet op een perceel van ca. 1700m² in residentiele verkaveling “De Lint”.

Deze unieke woning is bosrijk gelegen in het schilderachtige Oud-Turnhout, vlakbij uitgestrekte bossen waar het heerlijk wandelen is en toch maar op een 25 autominuten van zowel Eindhoven (NL) als Antwerpen (BE).

Indeling
Inkomhal met vestiaire en een gastentoilet. Bureauruimte met ingemaakte kasten. Slaapkamer met eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Woonkamer met een haardpartij. De eetkamer geniet van een panoramisch uitzicht op de mooie tuin en de terrassen. De keuken is praktisch van indeling, heeft veel kastenruimte en een onderhoudsvriendelijk hardstenen werkblad. Vanuit de woonkamer komt u in de hoofdslaapkamer met inloop dressing en badkamer.
Trap die tot op de bovenverdieping komt. Hier is een bijzonder ruime kamer die kan dienen als slaapkamer of bureau. Deze kamer heeft nog een naastgelegen (berg-)kamer.

De garage biedt plaats aan 2 auto’s en heeft een achtergelegen ruime bergplaats waar veel gestockeerd kan worden.

Buitengebeuren
Grote terrassen met automatische zonneluifels die zowel in als uit de zon genieten van volledige privacy. prachtig volgroeid en omheinde tuin.

Neem contact op