Villa te koop

599000€

5 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11345703
Immoweb code : 11345703

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
512 vierkante meters grond

Omschrijving

Hoogwaardige villa met landelijke verzichten te Varsenare

Uiterst energiezuinige villa gelegen op gewilde locatie te Varsenare. Op de verbindingsweg tussen Jabbeke en Brugge Sint-Andries vinden we deze instapklare villa terug op een gewilde locatie te Varsenare. De villa kent een solide structuur en werd in het verleden reeds visionair gerenoveerd naar de noden van anno 2023. Er werd steeds gekozen voor hoogwaardige isolatiematerialen wat resulteert in een EPC score van 77 kWh/m²jaar , eerder uitzonderlijk voor dergelijke woningen. Bovendien werd het interieur ook met kwaliteitsvolle materialen aangepakt. De indeling van de woning is als volgt: Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet – bureau (bereikbaar direct in inkom en dus zonder privé te betreden, ideaal voor beroep aan huis)– toegang tot inpandige garage met sectionale poort – woonkamer met inbouwkasten en gezellige open haard – eetkamer – open geïnstalleerde Dovy keuken – berging
Eerste verdieping: Nachthal – 5 slaapkamers, waarvan 1 babykamer (of eventuele bureauruimte) en 1 slaapkamer die nog verder af te werken is (wordt momenteel gebruikt als zolderkamer) – badkamer met ligbad en douche.
De woning heeft een zuid gerichte tuin met tuinhuis en vijver die voor een natuurlijk rustgevend effect zorgt. Als kers op de taart heeft de woning vooraan een fenomenaal uitzicht op de polders.
Interesse in deze buitenkans? Contacteer ons kantoor voor meer info.

Neem contact op