About this agency

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

nl :

Pantheon vastgoed is reeds 15 jaar de gekende vertrouwenspartner voor al uw vastgoedtransacties in regio Aalst en regio Haaltert. Ons team van experten staat steeds voor u klaar en bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak en een goede begeleiding, vanaf de opstart TOT en MET de akte. Wij dragen heel veel zorg voor onze klanten en bieden iedereen de beste service, zowel bij verhuur- als verkoopdossiers. Om u nog beter te dienen hebben wij een 2de kantoor geopend in Haaltert: Hoogstraat 5.


Wenst u vrijblijvende informatie aangaande verkoop/verhuur van uw pand, aankoop/huur van een pand, aarzel dan niet en contacteer ons via +32 53 39.54.88 of [email protected] en alle info kan u vinden op onze website www.pantheonvastgoed.be. Ons team van experten staat dagelijks voor u klaar: alle contactinfo van onze medewerkers kan u vinden bij Team op de website.
Corona update: wij werken momenteel ENKEL op afspraak en maken graag tijd om u op een veilige manier - volgens de Corona maatregelen - te kunnen ontvangen.

Address : August Marcelstraat 1 9300  Aalst

IPI n° : 504.906