House for sale

345000€

2 bedrooms 129 square meters

Immoweb code : 11170448
Immoweb code : 11170448

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
129 square meters livable space
240 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit pittoresk huis is gelegen in één van de meest gegeerde wijken rond Gent. De Florawijk combineert rustig wonen met een prima bereikbaarheid. Het centrum van Gent en Merelbeke ligt op fietsafstand, waar alle voorzieningen (scholen, winkels, etc.) beschikbaar zijn. Met de wagen is alles ook vlot bereikbaar dankzij verscheidene invalswegen in de buurt (E40, R4, Brusselsesteenweg).

We wandelen binnen in een comfortabele inkomruimte. Hier is voldoende ruimte voor jassen en schoenen op te bergen. Als we doorlopen komen we in de lichtrijke leefruimte met zithoek en eettafel. Hier valt de gezellige stijl in combinatie met de praktische indeling onmiddellijk op. De ingerichte keuken is verbonden met aan de ene kant een handige berging (aansluiting wasmachine en droogkast) en aan de andere kant de ruime veranda, die uitkijk geeft op de leuke tuin met tuinhuis.

Het eerste verdiep herbergt een grote slaapkamer met ingemaakte kasten en de badkamer met ligbad, douche, lavabomeubel en toilet. Op de bovenste verdieping vinden we de tweede slaapkamer.

Extra troeven: Oprit voor minimaal 2 wagens en garage, leuke tuin en topligging in doodlopende straat.

Voor een bezoek en/of meer info contacteer Benjamin De Wit ([email protected] of 0473 97 08 80)

Get in touch