House for sale

795000€

3 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 11210559
Immoweb code : 11210559

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
138 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze zeldzame kans om te wonen in een authentieke 16e-eeuwse stadswoning, verborgen in het bruisende hart van Gent. Deze woning straalt puurheid en karakter uit, dankzij het prachtige behoud van authentieke details die de tijd hebben doorstaan.

Met niet één, maar twee ingangen biedt deze eigendom een wereld aan mogelijkheden. Aan de ene kant de majestueuze hoofdingang aan de Predikherenlei en aan de andere kant een sfeervolle inkomhal in de Nodenaysteeg. 

Met een royale woonoppervlakte van 138 m² en een adembenemend uitzicht op het water, ligt deze woning op een unieke locatie, slechts een steenworp verwijderd van de beste restaurants, boetiekjes en gezellige bars in het bruisende stadscentrum.

Bij binnenkomst via de hoofdingang betreedt u direct de prachtige leefruimte, voorzien van een knusse zithoek en een eetgedeelte. Hier ontdekt u de schatten van het verleden met glas-in-lood ramen, karakteristieke houten balken en een imposante schouwmantel.

Achterin het pand, via de hal met een aparte achterdeur via de Nodenaysteeg, bevindt zich de keuken met toegang tot de kelder en een apart gastentoilet. 

De trap leidt naar de eerste verdieping met een tweede toilet en toegang tot een ruime slaapkamer. Hier is zelfs de mogelijkheid om een tweede badkamer te creëren. Deze charmante open ruimte met parketvloer biedt uitzicht op de schilderachtige Leie.

Op de bovenste verdieping wacht een overloop, een badkamer met douche, wastafel en twee aaneengrenzende kamers met prac

Get in touch