House for sale

419000€

4 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11284031
Immoweb code : 11284031

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
158 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

verkoop VRAAGPRIJS
verkoop voor eigenaar-particulier

Mobiscore: 9,4/10
EPC-score: C

Welkom bij dit unieke renovatieproject dat een perfecte mix biedt van commerciële mogelijkheden en ruimte voor een gezinsleven. Gelegen in een bruisende buurt, biedt dit pand eindeloze mogelijkheden voor wie op zoek is naar een combinatie wonen/werken.

Dit handelshuis geniet van een uitstekende ligging in de Dampoortstraat nabij Sint-Jacobs en Portus Ganda, dichtbij de oprit van de autosnelweg (E17/E40/R4) en op wandelafstand van station Gent-Dampoort en het historische centrum. Dankzij de passage in de straat is dit een ideale locatie voor een handelszaak wegens hoge visibiliteit.

Op het gelijkvloers betreed je een veelzijdige ruimte die ideaal is voor commercieel gebruik. Met zijn eigen ingang aan de straatkant, biedt deze ruimte een uitstekende kans voor een boetiek, kantoor of ander type handelszaak.

Achter deze polyvalente ruimte vind je de keuken en zitruimte. De zitruimte opent naar een ruime zuid georiënteerde stadskoer (30m2). Daarnaast is er een extra aanbouw achteraan, wat een zeldzame vondst is in de stad en extra mogelijkheden biedt voor uitbreiding of een aparte functie, zoals een kantoor aan huis.

Tussen de keuken en de polyvalente ruimte op het gelijkvloers bevindt zich de trap die u tot de eerste verdieping van de woonst leidt. De eerste verdieping herbergt twee ruime slaapkamers, een badkamer en een grote o

Get in touch