House for sale

895000€

5 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11315531
Immoweb code : 11315531

Overview

5 bedrooms
3 bathrooms
240 square meters livable space
115 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT : Jude op 0494654051 of mailen naar [email protected]

Verkoop door particulier
Verkoop aan vraagprijs

EPC: C
Mobiscore: 9,4/10

In het hartje van Gent, op 2 minuten stappen van het Patershol en het historisch centrum, vinden we deze prachtige recent gerenoveerde herenwoning (2020).

Indeling :

Deze woning heeft werkelijk alles : Grote open keuken, lichtrijke leefruimte, zonnige zuid gerichte tuin, berging, 5 slaapkamers, 3 badkamers en barstensvol authentieke elementen.

Binnenkomen doen we in de hal met een prachtig opgeschuurde trap. Dubbele leefruimte in eikenhouten parket met lichtinval langs beide kanten. Authentieke schouwen werden op deze verdieping esthetisch opgeknapt. Er werd met respect voor de historiek van de woning gerenoveerd.

Aansluiting met kwalitatieve BULTHAUP keuken, uitgerust met vaatwasser, inductie, frigo, diepvries, ventilatie,... Verder is er ruimte voor een grote eettafel in de keuken.

Zowel de keuken als de leefruimte werden voorzien van UTP en COAX op 5 verschillende plaatsen zodat toekomstige bewoners de indeling zelf kunnen kiezen.
Beide ruimtes ook voorzien van LED verlichting. Vanuit de keuken is er toegang tot een ruime tuin met zonnige oriëntatie. Ook toegang tot kelder/berging.

Via de trappenhal komen we op de bovenste verdiepingen, waar er maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers ter beschikking zijn. De slaapkamers zijn telkens afgewerkt in eikenhouten parket. Alle kamers zijn voorzien van kwalitatieve draai/kiepramen

Get in touch