Apartment block for sale

379000€

3 bedrooms 225 square meters

Immoweb code : 11128804
Immoweb code : 11128804

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
225 square meters livable space
157 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Opbrengsteigendom, deels opgefrist

Gunstig gelegen appartement in een doodlopende straat, wel een doorsteek met fiets of te voet. Vlot bereikbaar via tram, bus en een velo-station op wandelafstand. Binnen een straal van 3 km liggen de oprit Wommelgem, oprit Borgerhout en Berchem station. Het pand is gunstig gelegen tussen 3 openbare parken, Boekenberg (met openbare zwemvijver), Boerlaarpark en Rivierenhof. Alle parken bevinden zich op wandelafstand. Ook scholen, vrije tijdsinvulling, kinderdagverblijven en handelszaken kunnen te voet aangedaan worden.
Het pand bestaat uit een gelijkvloers en 2 appartementen van +/-75m² en +/-75m².
Op de gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal, een inpandige garage, een technische ruimte en 2 bergplaatsen waarvan 1 toegang geeft tot een stadstuin. De tuin beslaat een oppervlakte van 65 m², inclusief een betegeld terras en is west georiënteerd.
Op de 1ste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer, een aparte WC, een ruime leefruimte en een keuken.
Op de 2de verdieping bevindt zich 1 ruime slaapkamer, een badkamer, een aparte WC, een ruime leefruimte en een open keuken. De bovenste verdieping heeft in 2008 een grondige opfrisbeurt gekregen waarbij de keuken werd vernieuwd en werd geïntegreerd in de leefruimte.
De woning is als laatste in gebruik genomen als kangoeroewoning.

Get in touch