Apartment block for sale

225000€

2 bedrooms 68 square meters

Immoweb code : 11291135
Immoweb code : 11291135

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
68 square meters livable space
25 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is opgedeeld in twee verhuurde studio's, elk bestaande uit twee verdiepingen. Elke duplexstudio op de eerste verdieping heeft een slaapkamer met een aangrenzende badkamer. Op de tweede verdieping vind je een open keuken en leefruimte. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en wastafel, afgewerkt met keramische tegels.

De eerste studio op het gelijkvloers beschikt over een slaapkamer (8,53 m2) en een badkamer (4,34 m2). Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer (12,6 m2) met een keuken.

De tweede studio, gelegen op de tweede verdieping, heeft een lichte woonkamer (13,25 m2) met een keuken. Op de derde verdieping vind je een slaapkamer (9,66 m2) met een badkamer (2,26 m2).

De woning geniet van een uitstekende mobiliteit met nabijheid van openbaar vervoer en invalswegen. Het natuurreservaat de Bourgoyen is op loopafstand, en het stadscentrum is gemakkelijk bereikbaar per fiets. Zowel grote supermarkten als lokale winkels zijn op loopafstand bereikbaar.

Benieuwd naar deze uitstekend gelegen investeringsmogelijkheid? Neem contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!




 

Get in touch