Apartment block for sale

1200000€

8 bedrooms 295 square meters

Immoweb code : 11034253
Immoweb code : 11034253

Overview

8 bedrooms
4 bathrooms
295 square meters livable space
103 square meters of land

Description

Prachtig opbrengstwoning met handel en 4 appartementen

Sorry, there is no English translation. Ontdek deze unieke investeringskans in het bruisende Merksem! Een gloednieuw gebouw met een commerciële ruimte op het gelijkvloers en maar liefst 4 moderne appartementen, elke voorzien van 2 slaapkamers en 2 terrassen. Dit is jouw kans om te investeren in een eigendom met een solide rendement en talloze mogelijkheden.

kenmerken:
locatie: gelegen in het hart van Merksem, met uitstekende bereikbaarheid en nabijheid van voorzieningen, openbaar vervoer en winkels.
commerciële ruimte: een ruim handelsgelijkvloers momenteel een eetgelegenheid
appartementen: vier ruime appartementen, elk met 2 slaapkamers, moderne keuken en stijlvolle badkamers en terras aan de living en grote slaapkamer.
recent gebouw: een eigentijds ontwerp met hoogwaardige afwerking en materialen, waardoor het onderhoud minimaal is.

investeer in zekerheid:
Dit opbrengsteigendom biedt niet alleen ene aantrekkelijk rendement, maar ook de stabiliteit van vastgoedinvesteringen. Merksem is een groeiende gemeenschap met een bloeiende economie, waardoor de waarde van je investering alleen maar zal toenemen.

klaar voor verhuur:
Alle appartementen zijn instapkaar en voldoen aan de modernste normen. Je kunt direct beginnen met verhuren en genieten van een stabiele inkomstenstroom.

EPC (1V) : 111 kwh/(m² jaar) - label B
EPC (2V) : 111 kwh/(m² jaar) - label B
EPC (3V) : 126 kwh/(m² jaar) - label B
EPC (4V) : 185 kwh

Get in touch