Apartment for sale

425000€

2 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11343183
Immoweb code : 11343183

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Maak kennis met dit schitterend duplex-appartement uitkijkend op het 'Graaf Visartpark' te Kristus-Koning. Het eigendom maakt onderdeel uit van een statige neogotische burgerwoning/burgerhuis die onverdeeld werd in 2 woonentiteiten waarvan het bovenste triplex gedeelte 'te koop' wordt aangeboden.
Dit unieke appartement meet +/- 165 m² bewoonbare oppervlakte en geniet een fenomenaal groen en frontaal parkzicht. Deze zee van ruimte, aangename natuurlijke lichtinval vanwege het het doorzonaspect en het mooie terras aan de achterzijde zorgen voor een uiterst aangenaam gevoel.

het appartement is als volgt ingedeeld: Op de 'eerste' verdieping: een statige inkom, een toilet, een spatieuze leefruimte van +/- 40 m² met licht en zicht vanop 2 zijden, opgesplitst in een eetkamer en zithoek/salon. De gesloten keuken met annex berging is voorzien van ingebouwde toestellen.
Op het duplex-niveau vinden we dan nog 2 ruime slaapkamers en een comfortabele badkamer met ingemaakte wasberging.
Tenslotte heb je via een vaste trap toegang de zolderverdieping die momenteel dient als bergzolder maar die evenzeer kan ingericht worden tot extra slaapkamers of kan dienen als polyvalente ruimte.

Contacteer ons snel voor een bezoek aan dit uniek appartement in een van de mooiste wijken van Brugge! Dit kan via [email protected]

Get in touch