Apartment for sale

275000€

2 bedrooms 85 square meters

Immoweb code : 11360412
Immoweb code : 11360412

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
85 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
interesse: rijsenbergstraat328.rosseel.be
Indien meerdere keren de vraagprijs wordt geboden op de bezoekdagen van 13/05 behoudt de eigenaar zich het recht om eventueel onder gesloten enveloppe te laten bieden door degene die de vraagprijs boden.
Dit appartement is gelegen op de 4e verdieping van Residentie Rijsenberg. Via de beveiligde hall bereikt u de lift of traphal. Het appartement met een oppervlakte van 85 m² is gelegen en kent volgende indeling: inkom met vestiaire kasten, ruime leefruimte, afgesloten keuken, badkamer met ligbad, apart toilet en twee slaapkamers. Grote troef bij het appartement is het ruim terras van 16,90 m² waar je kan genieten van de avondzon en een mooi verzicht. Het appartement dient opgefrist te worden maar het gebouw werd intussen grotendeels gerenoveerd (dak, lift, inkomhal). Bij het appartement dient een kelderberging en een autostaanplaats aangekocht worden van 25.000€
Maandelijkse kosten 156€ verwarming inbegrepen. EPC: label B Elektriciteit is conform

De Rijsenbergstraat kent een uitsteken de locatie. Dicht bij Sint-Pietersstation, Scholen, Watersportbaan, Blaarmeersen en vlotte verbinding met openbaar vervoer, binnenring en de R4.

Get in touch