Apartment for sale

328000€

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 11240826
Immoweb code : 11240826

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
95 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit appartement is gunstig gelegen op wandelafstand van het bruisende centrum. Vlotte verbinding naar de Zuiderring en omliggende gemeenten.

Via de inkomhal, met (nog af te werken) gastentoilet en vestiaireruimte, komt in de open en lichte leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een leefkeuken. Deze laatste is voorzien van een koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, spoeltafel, arduinen werkbladen en aanrecht, voldoende kastruimte en een gezellig ontbijteiland waar krukjes aan geplaatst kunnen worden. In de keuken is er nog een hoek voorzien welke perfect van inbouwkasten of een bureau kan voorzien worden. Aparte berging/wasplaats met CV-ketel en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Het terras is bereikbaar via een grote schuifraam in de woonkamer. Doordat het terras ingesloten is en volledig overdekt, hebt u hier meer dan voldoende privacy en door de zuidwestelijke oriëntatie kan je hier een grote tijd van het jaar vertoeven.

De nachthal geeft uit op de 2 slaapkamers en een knap betegelde badkamer met inloopdouche en een wastafel in meubel met extra kastruimte. Een tweede toilet bevindt zich tevens in het nachtgedeelte.

In de garage koopt u (verplicht) een privatieve autostaanplaats en een kelderberging mits meerprijs van € 14.000.

Het appartement is gelegen in een kleinschalig kwalitatief project. Zo is er vloerverwarming, een balansventilatiesysteem type D en voorzien van eigen zonnepanelen. Met een EPC-score va

Get in touch