Apartment for sale

160000€

1 bedroom 51 square meters

Immoweb code : 11342821
Immoweb code : 11342821

Overview

1 bedroom
1 bathroom
51 square meters livable space
Floor : 16

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Over het appartement
Op zoek naar een lichtrijk appartement met 1 slaapkamer en een indrukwekkend uitzicht over Antwerpen? Zo gevonden in het Leiebos in Merksem!

Je betreedt het appartement via de centraal gelegen inkomhal met vestiairekast en apart toilet. De hal leidt je naar de lichtrijke woonkamer met open keuken. Vanuit je woonkamer en keuken geniet je van een prachtig uitzicht over stad Antwerpen. Het terras (18m²) vormt een van de grootste troeven van dit appartement. Zo loopt het over de volledige breedte van de woonkamer en keuken. Bij mooi en helder weer spot je zelfs het MAS en het Centraal Station van Antwerpen in de verte.Aansluitend aan de woonkamer vind je de open keuken die voorzien werd van alle nodige apparatuur, zoals een afwasmachine, enkele spoelbak, ijskast en oven. Je wasmachine, droogkast en overige spullen kun je kwijt in een praktische berging naast de keuken.

Via de hal bereik je verder de slaapkamer (11m²). Ook van hieruit heb je een indrukwekkend uitzicht. Verder is er een ingerichte badkamer met douche, ligbad, ventilatiesysteem en wastafel.

Tot slot beschikt dit appartement over een praktische kelderberging en kun je bij dit app mits meerprijs ook een staanplaats aankopen.

Troeven
- Dak vernieuwd en geïsoleerd
- Elektriciteit conform tot 2037
- Voorzien van hoogrendementsbeglazing
- Met kelderberging
- Optionele staanplaats

Get in touch