Apartment for sale

645000€

2 bedrooms 161 square meters

Immoweb code : 11408312
Immoweb code : 11408312

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
161 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in dit karaktervolle en onberispelijk onderhouden appartement, waar u geniet van een prachtig uitzicht op het groen.
Verscholen achter een strakke, moderne gevel komt u namelijk heerlijk thuis in dit lichtrijke en ruime appartement met terras én tuin.

Dankzij de royale breedte, zijn de belangrijke leefruimtes aan de achterzijde gelegen en biedt vrijwel elke kamer toegang tot de achtergelegen tuin.

Het appartement werd smaakvol ingericht, met oog voor detail en hoogwaardige materialen. Zo zijn de muren bekleed met stucwerk dat karakter en warmte uitstraalt en in mooi contrast staat met de terrazzo vloeren en RVS keukenwerkblad. De leefruimte en de open, kwaliteitsvolle keuken werden praktisch ingedeeld en de grote raampartijen van plafond tot vloer dragen eveneens bij tot een royaal ruimtegevoel.

Langsheen de brede nachthal, zijn er een vooraan gelegen en slim ingerichte bureauruimte, een gastentoilet, 2 badkamers, 2 ruime slaapkamers en een grote wasplaats. De master bedroom heeft bovendien zijn eigen aparte dressing.

Extra troeven zijn de ruime privékelder, twee autostaanplaatsen, carport met elektrische laadpaal, een tuin- en aparte fietsenberging. Tot slot liggen er zonnepanelen op het groendak, is er een zonneboiler, werd er aansluiting voorzien voor een zwembad en zijn er ondergrondse regenwatertonnen waar toilet en tuinkraantjes op zijn aangesloten.

Laat de foto's voor zich spreken en contacteer ons voor een bezichtiging ter plaatse.
[email protected] // 01

Get in touch