Bungalow for sale

* 575000€

2 bedrooms 146 square meters

Immoweb code : 11366976
Immoweb code : 11366976
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
146 square meters livable space
3246 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In Afsnee, op slechts 2 km van de dorpskern van Latem en 5 km van het St. Pietersstation bevindt zich deze open bebouwing op een perceel van maar liefst 3246m2.
Via de grote oprit kan men naar de 2 toegangsdeuren vooraan en achteraan. Aangezien alles gelijkvloers is staat de hal in verbinding met alle ruimtes: de ruime living met eetplaats, de volledig ingerichte keuken met Miele toestellen, een grote berging/wasplaats, een badkamer met douche en 2 slaapkamers. Vanuit de living en keuken heb je door de grote ramen een open zicht naar de tuin. Via een uittrektrap kan je in de hal ook nog naar de zolder met veel opbergmogelijkheden.
Aan de keuken is er een zonneterras dat paalt aan de enorme vijver waar je gerust met een bootje kan op varen of misschien een zwemvijver kan aanleggen? Achter de vijver is er ook nog een bos en op het einde van de oprit ligt er een dubbele garage met berging.
Het huis ligt in agrarisch gebied maar zal binnenkort als vergund geacht opgenomen worden in het register zodat u onder voorwaarden kan verbouwen, bijbouwen en herbouwen tot 1000m3.
Wil je deze woning bezoeken? Maak een afspraak op kleinemoortelputstraat1.rosseel.be of contacteer An via 0478272544 of [email protected]

Get in touch