Business for sale

425000€

353 square meters

Immoweb code : 11333344
Immoweb code : 11333344

Overview

1 bathroom
353 square meters livable space
250 square meters of land
Floor : 0

Description

House

Sorry, there is no English translation. Op te frissen handelswoning op ideale locatie

Ligging:

Dit handelshuis te koop is gelegen in de Glazenleeuwstraat, op een centrale locatie vlakbij de winkelstraat van Beveren. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Beschrijving:
Het handelshuis is ingedeeld als handelsgelijkvloers met een bovenliggend duplex appartement. Het handelsgelijkvloers beschikt over een grote commerciële ruimte met meerdere ruimtes en een kelder. De ruime kelder heeft een oppervlakte van 71m² waardoor deze perfect als opslagplaats dienst kan doen. De tuin is zuid geörienteerd en beschikt over een oppervlakte van 114m².

Het betreden van het bovenliggende duplexappartement kan via de trap. Hier komen we terecht in de grote leefruimte met open keuken. Aansluitend aan de keuken is er nog een aparte berging en toilet. Op de 2de verdieping vinden we 3 slaapkamers en de badkamer uitgerust met dubbel wasmeubel, ligbad en douche. Daarnaast is er op deze verdieping ook nog een aparte wasruimte en berging voorzien; Kortom wilt dit zeggen dat dit pand erg veel potentieel heeft.
Bijzonderheden:
- centrale locatie
- drie slaapkamers
- bewoonbare oppervlakte 353m² cfr. EPC
- ruime kelder van 71m² (niet meegeteld bij bewoonbare oppervlakte) Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch