Business for sale

1250000€

Immoweb code : 11256362
Immoweb code : 11256362

Overview

1036 square meters of land
Floor : 0

Description

Retail Space with Apartment

Sorry, there is no English translation. Opbrengsteigendom met winkelruimte, magazijn, 3 duplex appartementen en aansluitende bouwgrond in het centrum van Grobbendonk

Deze opbrengsteigendom biedt een scala aan mogelijkheden voor investeerders en ondernemers.
Met een winkelgedeelte aan de voorzijde en een uitgebreide magazijnruimte aan de achterkant, was dit ooit de thuisbasis van een bloeiende bakkerij, en nu staat het klaar om nieuwe kansen te benutten.
Het winkelgedeelte aan de voorkant van het pand is ideaal voor commerciële activiteiten, achter de winkelruimte bevindt zich een indrukwekkende industriële keuken en een ruim magazijn. Deze ruimte biedt onbegrensde mogelijkheden voor grootschalige productie, opslag, … De garagepoorten voor- en achteraan het gebouw maakt de toegankelijkheid makkelijk voor auto’s en bestelwagen, waardoor logistiek eenvoudig wordt.
Boven dit complex bevinden zich 3 duplex appartementen, deze zijn momenteel verhuurd, met een gemeenschappelijk terras en een privatieve zolder. De appartementen bestaan uit een hal met een gasten toilet, een leefruimte, een geïnstalleerde keuken, een badkamer en 3 slaapkamers.
Mis deze zeldzame kans niet om eigenaar te worden van dit project in het hart van Grobbendonk.

m² cfr. EPC, geopunt
App 101: 77m² EPC label C
App 102: 124m² EPC label C
App 103: 108m² EPC label D
Winkel + magazijn : 1036m² EPC label F Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be

Get in touch