Business for sale

429000€

135 square meters

Immoweb code : 11322674
Immoweb code : 11322674

Overview

135 square meters livable space
140 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Kantoorgebouw met 120m² aan kantoorruimte, 15m² kelderberging en 60m² tuin met architecturale uitstraling op een gunstige ligging in het centrum van Sint-Kwintens-Lennik. Dit unieke gebouw biedt verschillende mogelijkheden voor commerciële activiteiten en vrije beroepen. Het is vergund en ingericht als kantoorruimte (architectenkantoor).
Mede door de grote vitrine en de specifieke modernistische architectuur heeft het gebouw een uitstekende zichtbaarheid en geniet het van veel lichtinval. Het is gelegen in de directe nabijheid van alle faciliteiten en omringd door andere handelszaken.
Het gebouw bestaat uit een (commercieel) gelijkvloers van 59m² met expositieruimte (galerie), afsluitbare vergaderzaal / tuinkamer, keukenhoek, berging en sanitaire ruimte. Op de eerste verdieping bevindt zich een mezzanine met bibliotheek van 15m² en een afsluitbare bureauruimte van 17m². De tweede verdieping bestaat uit een open bureauruimte van 27m² met toegang tot het balkon.
Het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2016 met o.a. nieuwe rioleringen, technieken, buitenschrijnwerk, vloer- en wandafwerkingen en vast meubilair met bijzondere aandacht voor de hedendaagse comforteisen op vlak van isolatie en akoestiek. Enkele originele en kenmerkende elementen (o.a. spiltrap en vitrinegeheel) werden behouden en gerestaureerd. De hoogwaardige gevelbekleding in Carrara marmer ter hoogte van de voorgevel werd volledig vernieuwd in 2018.

Aanvraag voor informatie en/of bezoeken: [email protected]

Get in touch