Country house for sale

750000€

3 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 11362566
Immoweb code : 11362566

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
220 square meters livable space
760 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wegens een verhuis naar Engeland verkopen wij met spijt onze prachtige woning in Dikkelvenne.

Onze moderne villa is gelegen in één van de mooiste plekjes in de Vlaamse Ardennen: Elleve (Dikkelvenne) ligt temidden de open velden en groene bossen op een boogscheut van Gent centrum. Het perceel is 760m² groot maar voelt veel ruimer door de oneindige horizon aan verschillende zijden. Geniet van een spectaculaire zonsopgang en zonsondergang in de zomer.

Het huis kan perfect als kangoeroewoning worden ingericht, met 2 volledig onafhankelijk werkende eenheden. Wens je een zelfstandig beroep thuis uit te oefenen, dan is dit ook mogelijk.

De verbouwingen werden uitgevoerd met een focus op ecologie, betrouwbaarheid en een laag verbruik. De lucht/water warmtepomp, de zonnepanelen en de genereuze isolatie zorgen voor een zeer laag energieverbruik.

Het op maat gemaakte ontwerp van de arhcitect/eigenaar is modern én gezellig. De topmaterialen geven je een heerlijke mix van architecturale beleving en knus cocoonen. Deze woning heeft een perfect binnenklimaat op vlak van temperatuur, vochthuishouding en akoestiek.

Wij verkopen onze woning volgens de procedure ‘bieden onder gesloten omslag’.
We organiseren 2 bezoekdagen, op 1 en 2 juni 2024 respectievelijk. We voorzien een half uur per bezoek. We overhandigen aan iedereen een volledig dossier met alle gegevens, voorwaarden en het biedingsformulier.

Bedankt,
Janaa en Jan

Get in touch