Duplex for sale

339000€

2 bedrooms 114 square meters

Immoweb code : 11282425
Immoweb code : 11282425

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
114 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
-IN OPTIE-
In Oud-Berchem vindt u dit lichtrijke, instapklare duplex appartement met 2 slaapkamers. Je betreedt het appartement via een private inkomhal die toegang geeft tot een aparte ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de inkomhal heeft u ook toegang tot de private kelder.

Via de traphal komt u toe op de eerste verdieping met zeer lichtrijke leefruimte dankzij de grote ramen met dubbele beglazing en hoge plafonds. Hier vindt u ook de recente (2020), hyper geïnstalleerde en onderhoudsvriendelijke open keuken. Uitgerust met koelkast, diepvriezer, oven, microgolfoven, vaatwas, gasvuur (toestellen Siemens) en een ingebouwde Novy dampkap. Op deze verdieping bevindt zich ook een apart (gasten)toilet met handenwasser. Via de keuken heeft u toegang tot een terrasje (1,5m2).

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en douche en eveneens een apart toilet met handenwasser. Op deze verdieping vindt u ook een extra bergruimte met CV-ketel.

Het dak werd recent geïsoleerd (2022), wat bijdraagt aan de mooie EPC C score van het appartement (249 kWh).

Mobiscore: 9,6/10
Uitstekende verbinding met verschillende snelwegen, openbaar vervoer, scholen, kinderopvang, winkels, sport, cultuur en gezondheid.

In de nabijheid van verschillende parken: Brilschanspark, Harmoniepark, Wolvenberg, …

Beschikbaar vanaf juli 2024.
Geen Immo!

Get in touch