Duplex for sale

389000€

3 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11362517
Immoweb code : 11362517

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Troeven:
- Eigen beheer dus lage kosten
- EPC score A
- 2 grote garages

In het centrum van het landelijke Sint-Jozef, middenin het groen en op wandelafstand van lagere school, allerhande winkels, openbaar vervoer en overige voorzieningen, bevindt zich dit recente duplex appartement.
Deze duplex met bouwjaar 2016 bevindt zich in een kleinschalige residentie van 6 wooneenheden en is voorzien van alle moderne technieken, zoals vloerverwarming op beide verdiepingen, lucht-lucht warmtepomp (koelen en verwarmen) en zonnepanelen (3080Wp).
Deze woning, met 120m2 bewoonbare oppervlakte, heeft volgende indeling: eerste verdieping: inkom met vestiaire, leefruimte over de volledige diepte van het gebouw met grote leefkeuken, eetplaats en gezellige tv hoek, een apart gastentoilet en wasplaats. Bovendien is er ook een zuid-oost gericht terras (16m2) voorzien van elektrische zonnetent met uitzicht op het groen.
Op de tweede verdieping bevinden zich de nachthal, badkamer met dubbel lavabomeubel en grote inloopdouche, 2e apart toilet en 3 slaapkamers (20, 9.5 & 9m2).
Bovendien is er ook een bergzolder van 18m2 aanwezig waar het ventilatiesysteem (type D) zich bevindt.
Alle ramen zijn voorzien van muggengaas en de ramen van de slaapkamers beschikken ook over zonwering.
Als extra troef beschikt de woning ook over 2 grote garages (18m2/garage) en zijn beide toiletten en de buitenkranen aangesloten op een regenwaterput.

Get in touch