Exceptional property for sale

674000€

6 bedrooms 226 square meters

Immoweb code : 11296773
Immoweb code : 11296773

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
226 square meters livable space
279 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze unieke woning is rustig gelegen en combineert de nabijheid van de stad, talrijke scholen, supermarkten, bakkers en andere winkels met de groenpool Bourgoyen, op wandelafstand. (Mobiscore 82%) Bovendien heeft deze zeer ruime woning alles in zich voor een zorgenvrije toekomst met een EPC score A, dankzij 3dubbele beglazing, elektrisch bediende rolluiken, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, en een grondige isolatie. Een regenwaterput (5000l) is aangesloten op de 3 WC's.
Bij het betreden van de woning kom je in de inkomhal, met gastentoilet. Verderop kom je in de zeer lichtrijke en ruime hyperuitgeruste keuken die naadloos aansluit bij de woonkamer enerzijds en de eetruimte anderzijds. Vanhieruit betreed je het grote overdekte terras van 40m² en is het aangenaam vertoeven met zicht op de groene tuin en het ruime tuinhuis. Verder is er ook nog een wasruimte en een inpandige garage (plaats voor 1 grote wagen, meerdere fietsen, werkmateriaal, voorraad,... ).
De moderne strakke trap neemt je mee naar het 1e verdiep, waar zich 3 ruime slaapkamers en een grote badkamer (bad/douche, wc, dubbele lavabo, 12,6m²) bevinden. Op het tweede verdiep vind je nog 2 ruime slaapkamers, een recente badkamer (dubbele lavabo, WC, inloopdouche) en een dubbele polyvalente ruimte die dienst doet als logeerkamer en bureau (+zolder op de mezzanine).
Kortom, deze lichtrijke, ruime woning met uitstekende ligging en heel wat troeven is ideaal voor wie op zoek is naar duurzaam en groen wonen nabij de stad.

Get in touch