Exceptional property for sale

725000€ Old Price €750,000

7 bedrooms 780 square meters

Immoweb code : 11156790
Immoweb code : 11156790

Overview

7 bedrooms
3 bathrooms
780 square meters livable space
360 square meters of land
Available date : 02/21/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze voormalige textiel fabriek (??) werd in de voorbije jaren met veel smaak en behoud van authentieke elementen gerenoveerd. Hierbij werd maximaal ingezet op energiezuinigheid en comfort, zonder weliswaar beperkingen op te leggen naar de uiteindelijke functie van het gebouw.

Daardoor kan het pand zowel als privatieve – al dan niet in de vorm van co-housing – woonst dienen, maar is het ook heel geschikt als kantoorruimte of om verschillende beroepen, bijvoorbeeld in de medische sector, onder één dak te groeperen.

Van bij het binnenkomen via de voormalige showroom (die even goed als vergader- of ontvangstruimte kan dienen) valt op hoeveel daglicht er in de woning binnenvalt. Deze grote, open ruimte geeft toegang tot het middengedeelte, waar in de zijbeuk een ingerichte keuken geïnstalleerd werd. De technische ruimte en de keuken zijn bovendien ook rechtstreeks toegankelijk vanaf de straatkant via een monumentale koetspoort.

Op de eerste en tweede verdieping werden telkens twee, grote slaapkamers en een luxueuze badkamer ingericht.

De grootste troeven van het huis moet je dan nog ontdekken: achter het voormalige leefgedeelte werden immers, verspreid over drie niveaus enorme ruimtes gecreëerd die het pand geschikt maken voor talloze bestemmingen. Op het gelijkvloers werd een mezzanine voorzien, waar je een ‘open office’, maar evengoed verschillende ruimtes of individuele kantoren kan maken.

Contacteer ... voor meer informatie of een afspraak op ....0472/68.18.33

Get in touch