Flat studio for rent

825€ per month

33 square meters

Immoweb code : 11406179
Immoweb code : 11406179

Overview

33 square meters livable space
Available date : 09/15/2024
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Enkel voor studenten!

In de mooiste winkelstraat van Leuven, en dus midden in het centrum, bevinden zich achter deze authentieke gevel verschillende STUDENTENSTUDIO's.

Het gebouw omvat 5 eenheden. Elke studio beschikt over een eigen badkamer met douche, lavabo en toilet alsook een basis geïnstalleerde keukenhoek. Overal ligt parket en verschillende ruimtes zijn voorzien van hoge plafonds en ramen wat bijdraagt tot de gezelligheid.

STUDIO 03.01
- beschikbaar voor 1 of 2 personen
- huurprijs: 825 euro per maand
- 33 m²

1 persoon: voor de maandelijkse kostendekking wordt er een forfait gevraagd van 50 euro, dit omvat: water, internet, onderhoud gemeenschappelijke delen, brandverzekering, brandkeuring. Daarnaast wordt er een provisie gevraagd van 50 euro per maand voor elektriciteit en gas; de verrekening is op het einde van het contract.

2 personen: voor de maandelijkse kostendekking wordt er een forfait gevraagd van 75 euro, dit omvat: water, internet, onderhoud gemeenschappelijke delen, brandverzekering, brandkeuring. Daarnaast wordt er een provisie gevraagd van 75 euro per maand voor elektriciteit en gas; de verrekening is op het einde van het contract.

De studentenbelasting t.b.v. 114 euro wordt apart aangerekend.

Ben jij op zoek naar een studio in het centrum van Leuven? Contacteer ons!
[email protected] // 016 40 60 20 // www.covas.be

Get in touch