Flat studio for sale

325000€

1 bedroom 34 square meters

Immoweb code : 11266105
Immoweb code : 11266105

Overview

1 bedroom
1 bathroom
34 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar een zorgeloze investeringsmogelijkheid in het bruisende, historische stadscentrum van Leuven?
Dit recent en kwalitatief gerenoveerde gebouw, gelegen op een toplocatie in het hart van de stad, betreft een unieke kans.

In deze kleinschalige residentie bieden wij namelijk 7 tip-top afgewerkte en slim ingedeelde studio’s aan.
Studio 201 is op de tweede verdieping en achteraan het gebouw gelegen.

Via de inkomhal krijg je toegang tot de slim ingedeelde leefruimte op parket. We treffen hier een volledig geïnstalleerde en stijlvolle Ixina-keuken aan met een stenen werkblad, inductie kookvuur, dampkap, koelkast met vriesvak, ingebouwde microgolfoven en vaatwasmachine.

De grote raampartijen tot op de grond alsook de mooie plafondhoogte zorgen voor een mooie lichtinval en geven eveneens toegang tot het ruime terras.

De badkamer met natuurstenen vloer, eveneens te bereiken via het inkomhalletje, werd voorzien van een mooie regendouche, wastafel en toilet.

Naast de inkomdeur werd er een kastenwand als opbergruimte ingebouwd. En in de kelder is er bovendien voor elke studio een afsluitbare en ruime berging met aansluiting voor wasmachine en plaats voor een droogkast.

Verlichting op maat, kwalitatieve rolgordijnen en zelfs gordijnrails werden door de huidige eigenaar reeds geïnstalleerd en maken het geheel meer dan instapklaar.

Het volledige gebouw is tot slot voorzien van een automatisch verluchtingssysteem, waterverzachter, 3-dubbele beglazing met akoestische isola

Get in touch