House for rent

1750€ per month

3 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11410962
Immoweb code : 11410962

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
165 square meters livable space
180 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
LOCATIE 
De Bottelarij bestaat uit unieke nieuwbouwwoningen tussen het gekende Sluispark en het Begijnhof. Op wandelafstand bevindt men zich in de bruisende binnenstad, supermarkten, parken, openbaar vervoer en nog zoveel meer. De locatie biedt aangenaam en rustig wonen in het centrum van Leuven.

INDELING 
De inkomhal geeft toegang naar de ruime woonkamer, gastentoilet en de traphal naar boven. De woonkamer beschikt over grote raampartijen waardoor er zeer veel lichtinval is. Via de schuifraam in de woonkamer komt men uit in de zonnige tuin met terras. De keuken beschikt over alle nodige apparatuur. Boven bevinden zich de drie ruime slaapkamers, één daarvan is uitgerust met badkamer. De andere badkamer bevindt zich in een aparte ruimte. Op de bovenverdieping is er nog een aparte toilet voorzien, technische ruimte en aparte wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine.
Bovendien beschikt de woning over een grote privé kelder en een autostaanplaats.

EXTRA INFO
De woning is een BEN woning (E-peil -30)! Het bijzondere aan BEN-woningen is dat ze weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie en warm water.
Extra kost van 50 euro (excl. water, gas en elektriciteit)
Parking en ruime berging inbegrepen.
Domicilie verplicht.

​​​​​ Onmiddelijk beschikbaar!

Get in touch