House for sale

279000€

3 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 11366856
Immoweb code : 11366856

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
120 square meters livable space
70 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Bent u op zoek naar een instapklare starterswoning, met een goede ligging in centrum Aalst? Dan is deze gezellige stadswoning misschien wel uw 'coup de coeur'

Op het gelijkvloers treffen we een ruime leefruimte met zicht op de gezellige patio. Dankzij de kamerhoge ramen loopt binnen over in buiten .... en omgekeerd. Verder de volledig uitgeruste keuken, wasplaats en apart toilet.
Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer met dressingkast en de badkamer met extra toilet.
De zolderverdieping heeft een vaste trap, is mooi uitgewerkt én kan makkelijk ingedeeld worden in 2 slaapkamers (op heden 1 grote kamer).

De woning is compleet gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen, bijvoorbeeld parketvloeren, raamdecoratie op maat, inbouwkasten etc. De daken zijn reeds geïsoleerd, alle ramen zijn dubbel beglazing, de elektriciteit is conform en de centrale verwarming van deze woning is op aardgas met een recente brander. Mits kleine aanpassingen heeft u vrij makkelijk een EPC score B.

Deze eigendom is gelegen in een bruisende buurt, ideaal tussen het centrum van Aalst en de ontsluiting met de E40.

Wenst u een bezoek te brengen of nood aan meer informatie, aarzel niet ons te contacteren via 053 / 89 99 66 of [email protected].

Get in touch