House for sale

369000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 10830022
Immoweb code : 10830022

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
175 square meters livable space
244 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Goed gelegen in een rustige straat - doch in de nabijheid van scholen, winkels en openbaar vervoer - treffen we deze stijlvol gerenoveerde woning aan op een perceel van 2a44ca.

Kosten noch moeite werden gespaard om van deze starterswoning een leuke thuis te maken!
Zo werd de woning tussen 2015 en 2016 helemaal gerenoveerd met zin voor ruimte en het gebruik van kwalitatieve materialen. Ook de leidingen voor centrale verwarming (op gas) en elektriciteit werden allemaal vernieuwd.

Op het gelijkvloers hebben we de ruime inkomhal met gastentoilet, een gezellige leefruimte met salon en eetplaats en een volledig geïnstalleerde keuken met schuifraam naar terras en tuin. Verder een berg-/wasplaats met handige inbouwkasten en een 1ste badkamer met bad, douche en dubbele lavabo.

Op de 1e VD treffen we naast 3 mooi afgewerkte slaapkamers (met inbouwkasten), een 2de badkamer met douche, enkele lavbo en toilet. Op de grootste SLK werd recent airco geïnstalleerd.

De woning beschikt tevens over een droge kelder, een ruime geïsoleerde stockagezolder van zo'n 38m² en een parkeerplaats vóór de woning.

Helemaal tot rust komen doet u op het ruime terras (met terrasberging) en de aangelegde groene tuin.

Extra troeven zijn de conforme elektrische installatie, het gunstige EPC (label B), regenwaterrecuperatie en de 12 zonnepanelen! Overname meubels is bespreekbaar.

Hebben we u alvast warm gemaakt voor deze topper?
Bel dan naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected] voor meer …

Get in touch