House for sale

449000€

3 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 11221967
Immoweb code : 11221967

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
200 square meters livable space
670 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ligging : Gelegen nabij het centrum van Aalter, op wandelafstand van het trein- en busstation en uitvalswegen zoals E40 en N44 (Knokkebaan). 

Indeling :
Gelijkvloers : We betreden de woning via de inkomhal met vestiaire en bezoekerstoilet met handenwasser. De woonkamer (42m²) beschikt over grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt en je kan genieten van het mooie zicht op de tuin. De halfopen keuken (11m²) is uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, oven, microgolfoven, dubbele spoelbak, vaatwasser en een volwaardige koel -en vriescombinatie. Daarnaast bevindt er zich een ruime berging van 26m² (vroeger garage) met veel opslagruimte. Bovendien bevinden er zich 2 slaapkamers van resp. 19m² en 12m² op het gelijkvloers. Alsook een badkamer met lavabomeubel, ligbad en douche.

Eerste verdieping: De eerste verdieping is volledig ingericht als hippe & moderne studio. Deze bestaat uit een ruime leefruimte die beschikt over twee Velux dakramen die zorgen voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van alle comfort. De badkamer beschikt over een lavabomeubel en toilet. Een leuk detail is het gebruik van mozaïek tegels in de badkamer en keuken. Daarnaast is er nog een slaapkamer van 11m² met ingemaakte kasten.

Carport : De carport meet 33m² en beschikt ook over een bergruimte.

Buitenomgeving: De woning is omgeven door een mooie onderhoudsvriendelijke tuin met een terras met zonneluifel en jac

Get in touch