House for sale

549000€

6 bedrooms 227 square meters

Immoweb code : 11409392
Immoweb code : 11409392

Overview

6 bedrooms
1 bathroom
227 square meters livable space
350 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Op de hoek van De Goethestraat met de Wilhelm Raabestraat, staat dit grote, lichte hoekhuis te pronken. Inclusief een groene voortuin, een lange oprit waar je enkele autos kunt parkeren en een grote garage naast het huis.

Je komt er binnen in de inkomhal, waar je een apart gastentoilet hebt. De lichte vloertegels die je hier zit, lopen door naar de zonovergoten L-vormige leefruimte vooraan. Je hebt hier een open haard en een ingemaakte kast, en net zoals de rest van het huis, kan deze ruimte een make-over gebruiken. Maar de basis, het licht én de ruimte, die is hier overal dik in orde! Achteraan heb je de keuken, die volledig geïnstalleerd en praktisch is, met een enorm lichte veranda eraan, waardoor je eetruimte wordt verdubbeld. Bij een renovatie kun je de leef- en eetruimte zelfs samennemen als je wilt, en een grote leefkeuken installeren. De veranda geeft uit op de grote, groene tuin, een heerlijke buitenplek met veel privacy én een terras. Je kunt van hieruit ook naar de garage.

Via de originele seventiestrap in de hal ga je naar de eerste verdieping, waar je drie lichte kamers hebt, waarvan sommigen met een ingemaakte kast. De op te frissen badkamer is ruim, met een roze vintage wandtegel en mozaïekvloer.
Op de tweede en bovenste verdieping heb je nóg eens drie slaapkamers, en een wasplaats. Je kunt hier dus nog naar hartenlust herindelen, kamers samenvoegen of zelfs een extra badkamer installeren.

Meer

Get in touch