House for sale

465000€

2 bedrooms 195 square meters

Immoweb code : 11319621
Immoweb code : 11319621

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
195 square meters livable space
126 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In Borgerhout vlakbij het Krugerplein, Bar Leon, Borgo Gelato, bakkerij Bulot, de Roma en het Rivierenhof. Kort bij invalswegen en met parking. Achter deze voorgevel verwacht je niet het huis dat je binnen aantreft. Een enorm lichtrijke woning gerenoveerd in 2004 ism architect De Graef. Kwaliteitsvolle afwerking, gunstig gebruik van glaspartijen en lage energiekosten door plaatsing nieuwe ketel ('22).
Op het gelijkvloers zit een atelier/werkplaats(100m2) op betonnen gietvloer en met lichtkoepels. Een mini tuintje, garage, bureau en gastentoilet zijn ook beneden. Op het 1ste verdiep een open woonkamer, de keuken in inox en bamboe hout, de eetkamer met uitzicht op veel groen en de daktuin. De daktuin is aangelegd op het dak van de werkruimte beneden. De planten worden bewaterd met een Gardena watersysteem dat je zelf gemakkelijk kan instellen en ook kan bedienen met je smartphone. Ook al is de daktuin naar het noorden gericht, hier kan je toch de hele dag van de zon genieten omdat deze hoger gelegen is dan een gewone tuin. Op de tweede verdieping is een praktische badkamer met een bad-douchecombi, toilet, wasmachine en droogkast aansluitingen en de verwarmingsketel. Een slaapkamer met mezannine die geluiddicht geïsoleerd is en veluxramen met uitschuifbaar muggennet.
Deze straat zal verbonden worden met ringland, er komt een wandel en fietsbrug die je rechtstreeks naar het Rivierenhof brengt.

Dit karaktervolle huis is helemaal instapklaar!
Mail: [email protected]

Get in touch