House for sale

350000€

4 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11342015
Immoweb code : 11342015

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
147 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Je betreedt de woning via de ruime inkomhal die toegang geeft tot de woon- en eetkamer. Aansluitend vind je de ingerichte keuken die voorzien werd van alle comfort (combi-oven, koelkast, diepvries, kookplaat, spoelbak en vaatwasser).

Via de keuken bereik je de ingerichte tuin met terras. Hier is het zalig vertoeven!

De trap leidt je verder tot de eerste verdieping. Hier vind je twee ruime slaapkamers (22m² en 12m²) en een ingerichte badkamer die voorzien werd van een douche, toilet en wastafel. Aansluitend aan de badkamer is er een handige bergruimte met ingemaakte kasten en boiler.

De tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers (22m² en 12m²). De grootste slaapkamer kan opgedeeld worden in twee aparte kamers (12m² en 10m²).De grootste slaapkamer kan opgedeeld worden in twee aparte kamers (12m² en 10m²) indien gewenst.

Als laatste beschikt de woning over een ruime kelder (25m²).

Locatie
In de Wuytslei in Merksem woon je nabij talloze voorzieningen. Zo vind je diverse winkels op wandelafstand en neem je vlot het openbaar vervoer naar omliggende steden en gemeenten, zoals Antwerpen, Schoten en Ekeren. Zoek je liever het groen op? Dan wandel/fiets je makkelijk naar diverse parken in de omgeving (Boekenborgpark, Runcvoortpark of Park Rozendaal).

Troeven
- 4 slaapkamers (5 mogelijk)
- Centrale locatie nabij diverse voorzieningen
- Kelder aanwezig
- Ruime tuin

Get in touch