House for sale

745000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11296010
Immoweb code : 11296010

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
190 square meters livable space
83 square meters of land

Description

Call floor

Sorry, there is no English translation. OMGEVING
In het hippe Berchem tref je de ene leuke gevel na de andere. Een enorm gezellige buurt met zijn talrijke horeca hotspots, supermarkten, scholen en het Groen Kwartier op een boogscheut. Hier ligt 't Stad aan je voeten want je hopt hier in no-time de tram op.
INDELING
Stylish en bovendien kwalitatief gerenoveerd, zo hebben we het het liefst. Een leuke mix-match van warme materialen, veel hout en toch de nodige frisse accenten maken dit een lichte woning waar gezelligheid centraal staat. Inrichten, een houswarming organiseren en klaar! De leefruimte, met haar hoog plafond, parketvloer en open keuken geniet van optimale lichtinval. De open raampartijen aan de achterzijde zorgen dat jehier zalig kan genieten van urenlang tafelen of kokkerellen in de luxueuze, ingerichte Siemens keuken. Een apero'tje of een boekje erbij en genieten in de zonnige zuid-stadstuin. In de inkomhal is er nog een gastentoilet en toegang tot de droge kelder. De masterbedroom met een ensuite badkamer bevindt zich op de 1ste verdieping. Deze is voorzien van een zalige inloopdouche, dubbele lavabomeubel en toilet.
Op de 2de verdieping tref je een 2de ruime slaapkamer, een badkamer met ligbad, aansluiting voor de wasmachine en een apart toilet. De zolderverdieping telt nog eens 2 ruime slaapkamers op parket. Als kers op de taart ligt alles klaar voor het plaatsen van jouw zonnepanelen.

DOCUMENTEN ZIE VDHVASTGOED.BE

Get in touch