House for sale

439000€

5 bedrooms 216 square meters

Immoweb code : 11336414
Immoweb code : 11336414

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
216 square meters livable space
114 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ligging: De Goedendagstraat is ideaal gelegen in het bruisend hart van Borgerhout, met alle winkels, restaurants en openbaar vervoer op loopafstand. De uitvalswegen zijn per auto snel te bereiken. Voor de cultuur kun je naar de Roma of Rataplan; voor de natuur naar het gezellige Rivierenhof of Park Spoor Noord.

Omschrijving: In deze instapklare, ruime en lichtrijke woning komen we binnen via de inkomhal (met originele elementen) waar naast de berging (met wasmachine en droogkast) een aparte ruimte is voor fietsen. Daarnaast vinden we de keuken (inductievuur, dampkap, oven, ijskast met diepvries, afwasmachine en 2 spoelbakken). De eetkamer heeft een dubbele hoogte, wat een zeer ruimtelijk gevoel oproept, terwijl de zitruimte, die aan de Zuidgerichte tuin is gelegen, intiemer is. Op de mezzanine is een eerste slaap-/ werkkamer. De master bedroom vinden we samen met de badkamer (ligbad, douche, douche, 2 wastafels en bergruimte) terug op de eerste verdieping.
Op de 2de verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers, op de 3e verdieping vinden we de laatste slaapkamer terug, samen met een ruime berging.
De zonnige stadstuin is ongeveer 30 m².
Het huis is volledig onderkelderd, het geïsoleerde dak telt 5 zonnepanelen.

Bijzonderheden
- Instapklaar
- Ideale locatie
- Ruime woning
- Tuin
- EPC label C

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw

Get in touch