House for sale

525000€

3 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 11413775
Immoweb code : 11413775

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
257 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige woning in Boutersem is een droom voor iedereen die op zoek is naar een gezellige plek om te wonen. De woning is recent gerenoveerd en is voorzien van alle moderne gemakken met behoud van authentieke elementen. Met een perceeloppervlakte van 257 m² en een bewoonbare oppervlakte van 166 m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, ideaal voor gezinnen of mensen die regelmatig gasten ontvangen. De badkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten en is smaakvol ingericht. Daarnaast is er ook nog een apart toilet aanwezig op het gelijkvloers.

Ook de west georiënteerde tuin is onderhanden genomen en voorzien van een terras. Verder beschikt de woning over een kelder die perfect kan dienen als berging en een oprit met parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor de deur.

De EPC-waarde van 109 kWh/(m²/jaar) en de zonnepanelen zorgen ervoor dat de woning energiezuinig is en dat je maandelijkse energierekening laag zal zijn.

Met zijn ideale ligging, aangename tuin, en moderne voorzieningen is het de perfecte plek om te wonen. Aarzel dus niet en neem contact op met Marta van Immolight 0476 44 13 73 om een bezoek in te plannen.

Get in touch