House for sale

395000€

2 bedrooms 206 square meters

Immoweb code : 11155145
Immoweb code : 11155145

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
206 square meters livable space
175 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit eigendom is tevens uiterst geschikt als kangoeroewoning!
Omschrijving:
Gelijkvloers: inkomhal, 1 slaapkamer, een diepe garage geschikt voor 2 wagens, een zonnige tuin
1e Verdieping: een zonnige living met gashaard met aansluitend een terras, de woonkamer is voorzien van een gezellige gasbrander, een ingerichte open keuken, een badkamer met ligbad en lavabomeubel & een afzonderlijk toilet
2e Verdieping: een 2e luchtige living met achteraan een terras , een 2e ingerichte open keuken, een 2e slaapkamer, een 2e badkamer voorzien van een ligbad en een lavabomeubel & een 2e afzonderlijk toilet. Het dak werd volledig vernieuwd & geïsoleerd in het jaar 2020. Tevens werd de achtergevel volledig geïsoleerd en bekleed met onderhoudsvrije trespa platen, daarenboven werden alle ramen voorzien van nieuw hoogrendementsglas. Er is tevens een zeer ruime & droge (wijn)kelder aanwezig!
De ligging van de woning is ideaal, met een open zicht en vlakbij de prachtige Bredene-Duinen. Het strand is gelegen vlak tegenover de woning waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om even uit te waaien aan zee. Kortom, deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen of een zonnig verblijf in Bredene.

Get in touch