House for sale

449000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11408050
Immoweb code : 11408050

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
331 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Heel ruime en volledig verbouwde woning te Bredene Duinen! Deze halfopen woning werd volledig verbouwd en uitgebreid periode 2019 - 2020 tot de prachtige woning die ze nu is! Momenteel wordt ze uitgebaat als kinderdagverblijf met woonst maar er zijn tal van mogelijkheden om bvb zelfstandige activiteit uit te oefenen, kantoor, hobby, co-housing, enz..
De woning is heel centraal gelegen, vlakbij alle faciliteiten zoals supermarkt, bakker, slager en op net geen km van de zee, strand, tramverbinding.... Op wandelafstand bevindt zich ook het natuurreservaat 'Grasduinen', waar binnenkort het nieuwe zwembad van Bredene wordt gebouwd. Kortom, alles binnen handbereik!

Verder is de woning op het gelijkvloers ingericht als volgt: inkom met apart toilet en trap naar de verdieping, leefruimte met volledig ingerichte keuken, veranda, polyvalente ruimte met diverse inbouwkasten die onder meer de tellers bevatten, omvormer zonnepanelen, aansluiting voor wasmachine, cv-ketel,...)

Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer (met ligbad en douche, alsook toilet en lavabo in meubel), slaapkamer, techische ruimte met ventilatiesysteem D, 2e leefruimte met plaats voor keuken. Op de tweede verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers en open bureauruimte of berging voorzien!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Benieuwd naar meer? Boek dan snel uw af

Get in touch