House for sale

800000€

5 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 11334618
Immoweb code : 11334618

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
230 square meters livable space
1200 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Contact Jude: via [email protected] of mail naar [email protected]

Deze alleenstaande woning is gelegen in een rustige omgeving, midden in De Linde (woonparkzone) dewelke gekenmerkt wordt door zijn vele bomen en prachtige dreef, op een perceel van 1200 m² met zuid georiënteerde volgroeide tuin.
Hier kan men genieten van de rust en groene omgeving met toch een vlotte verbinding naar het bruisend centrum van Brugge (op 10 minuten fietsafstand). Aan de maalsesteenweg zijn er verscheidene supermarkten, winkels en openbaar vervoer mogelijkheden.

Deze woning biedt het perfecte toevluchtsoord voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy maar toch een woning zoeken met potentieel om naar eigen hand te zetten met de nodige bewoonbare oppervlakte.

Het gelijkvloers omvat de ruime entreehal met gastentoilet, woonkamer met houthaard en veel raampartijen voor extra lichtinval, uitgeruste keuken met aansluitend eetplaats, bureau/praktijkruimte en een wasberging/bijkeuken,

Grote troef van de woning is de riante oprit met twee carports voor voldoende parkeermogelijkheden. Ideaal voor het plaatsen van een laadpaal voor de elektrische wagen.
De woning beschikt over een ruime aangelegde tuin met terras.

Het eerste verdiep omvat een ruime nachthall met vier slaapkamers, een badkamer met tweede toilet.
De zolderruimte werd eveneens ingericht als vijfde slaapkamers met aanpalend een tweede badkamer.

Troeven:
- Onderhouden villa met met karakter en potentieel (opfrissingswerken

Get in touch