House for sale

2 bedrooms 128 square meters

Immoweb code : 11131905
Immoweb code : 11131905

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
128 square meters livable space
317 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze instapklare eengezinswoning is gelegen in een rustige straat in Dendermonde. Via de inkomhal met gastentoilet en wasberging betreedt u de lichtrijke leefruimte met directe toegang tot de volledig uitgeruste keuken.
Op de eerste verdieping komt de hal uit op 2 ruime slaapkamers, de badkamer en een extra kamer die ingericht kan worden als bureau of hobbyruimte. De zolder is geïsoleerd en kan ingericht worden als extra slaapkamer.
Zowel via de keuken als de leefruimte heeft u toegang tot een goed onderhouden terras en grote onderhoudsvriendelijke en afgesloten tuin. Bij het terras is een ruime berging aanwezig. Het terras staat in directe verbinding met de garage, die is uitgerust met een elektrische poort, een regenwaterput en elektriciteit. De ruime tuin biedt ook de mogelijkheid om nog 2 garages bij aan te bouwen.
Enkele troeven van deze woning zijn 10 zonnepanelen uit 2022, vliegenramen, elektrische rolluiken, de nabijheid van het stadscentrum, de zonnige tuin en toegang achterom.
Wees snel en plan vandaag nog een bezichtiging in. Contacteer Kimmy voor een afspraak op het nummer 0470 46 06 51.

Get in touch