House for sale

625000€

4 bedrooms 283 square meters

Immoweb code : 11342807
Immoweb code : 11342807

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
283 square meters livable space
1180 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen langs de Tieltstraat en de Dujardinstraat vindt u deze verzorgde en instapklare woning met dubbele garage én bijgebouw van 90m2. Dit bijgebouw werd tot voor kort gebruikt als een handelszaak (slagerij - 80 ampère aanwezig) maar kan ook perfect dienen als kantoor, praktijk. Zeer interessant is dat er 2 verschillende opritten zijn en dat de privé-inkom volledig gescheiden is van de zaak.
De woning is ingedeeld als volgt gelijkvloers:
inkomhal met trappenhal, bureau/ slaapkamer, leefruimte met houtcassette, prachtige keuken afgewerkt met granieten werkblad en uitgerust met ingebouwd koffiezetapparaat, oven, microgolf en stoomoven, koelkast, inductiekookplaat en teppanyaki plaat, vaatwasser, aansluitend op de keuken is er een glazen uitbouw waar een grote eettafel kan staan. Naast de keuken bevindt zich een toilet met lavabo en een wasplaats met douche.
Vervolgens komen we in de dubbele garage van 40m2 met een automatische sectionaalpoort (2,5m hoogte), dus ideaal voor wie een camionette heeft. Boven de garage is een ontspanningsruimte uitgerust met een airco, leuk om als bv. mancave te gebruiken.
Verdiep: op het verdiep bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een badkamer met toilet, wastafel, en ligbad.

Het bijgebouw bestaat momenteel uit een winkelgedeelte (bijgebouwd in 2004 samen met de garage) met atelier en koelcellen. Uiteraard kunnen deze verwijderd worden om om te vormen voor een andere fuctie, denk maar aan een kapsalon, logopediste, thuiswerk,.... De handelsz

Get in touch