House for sale

410000€

2 bedrooms 141 square meters

Immoweb code : 11357229
Immoweb code : 11357229

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
141 square meters livable space
913 square meters of land

Description

Open bebouwing

Sorry, there is no English translation. Ontdek deze charmante open bebouwing gelegen op een gunstige locatie in Duffel. Met een royaal perceel van bijna 1000 m² biedt deze open bebouwing een unieke kans om jouw droomhuis te creëren.
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een handige oprit, perfect voor het parkeren van jouw wagen. De achtertuin is voorzien van een grote buitenberging van 36 m², een ideale plek om te gebruiken als opslag, werkruimte of in te richten voor een zelfstandige activiteit.
Binnenin wacht een gunstige indeling op renovatie en personalisatie. De eerste verdieping herbergt reeds 2 slaapkamers en een badkamer, waardoor een comfortabele leefruimte wordt geboden. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos - transformeer de inpandige garage naar een derde slaapkamer met directe toegang vanuit de hal. De overgebleven ruimte kan eenvoudig worden omgevormd tot een praktische wasplaats, waardoor het huis aan al jouw behoeften voldoet.
De woonkamer en keuken zijn strategisch gelegen aan de tuin, waardoor een naadloze interactie met de buitenruimte mogelijk is. Met de veranda kan je genieten van het buitenleven in alle comfort, ongeacht het weer.
Met een vleugje creativiteit en een visie voor renovatie, kan deze woning worden omgetoverd tot jouw thuis. Mis deze kans niet om jouw stempel te drukken op deze charmante woning!
Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via info@

Get in touch