House for sale

359000€

3 bedrooms 92 square meters

Immoweb code : 11347848
Immoweb code : 11347848

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
92 square meters livable space
65 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uiterst functionele renovatie met tuin op boogscheut van het centrum.
Deze woning werd zonet uiterst grondig gerenoveerd met duurzame materialen. We situeren ons in een rustige straat op fietsafstand van het stadscentrum.

De indeling is als volgt: De aparte inkomhal biedt vooreerst toegang tot een ruime, multifunctionele berging waar plaats is voor fiets, buggy, wasrek of een lichtrijke home office. Hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Voor het betreden van de leefruimtes, treft men een eerste apart toilet. De keuken, eetplaats en leefruimte vloeien naadloos in mekaar over. Aan ruimte en lichtinval geen gebrek. Het grote schuifraam biedt toegang tot het net aangelegde terras en stadstuin. Op het eerste verdiep is er een ruime slaapkamer met aangename plafondhoogte en grote raampartij. Op dit verdiep bevindt zich het tweede apart toilet en een grote badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wasmeubel. Op het bovenste verdiep bevinden zich de functionele 2e en 3e slaapkamer.
Technisch: Ventilatiesysteem C, overal HR ramen met verluchtingsroosters, nieuwe HR-ketel, alle buizen vernieuw, alle elektrische bekabeling vernieuwd doorheen de woning, vloer geïsoleerd, voor-en achtergevel geïsoleerd.
MAIL NAAR: [email protected]
SMS NAAR: 0484/38.44.46

Get in touch