House for sale

598000€

3 bedrooms 149 square meters

Immoweb code : 11360423
Immoweb code : 11360423

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
149 square meters livable space
76 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze net gerenoveerde, energiezuinige woning bevindt zich op een toplocatie in centrum Gent, op wandelafstand van het mooi vernieuwde Baudelopark en de historische binnenstad. Er zijn tal van winkels, restaurants en leuke bars in de buurt.
De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid met zowel de wagen, de fiets als het openbaar vervoer.
De ingrijpende energetische renovatie zorgt ervoor dat er een fantastische EPC score (A-label 97) werd bereikt. De verwarming wordt aangestuurd door een warmtepomp die gekoppeld is aan vloerverwarming en de nieuwste generatie ventilo-convectoren. Deze kunnen zowel warmen als koelen! Daarnaast zijn er ook zonnepanelen aanwezig die ervoor zorgen dat men nog meer kan besparen op energiekosten. Bovendien is de hele schil geïsoleerd en zijn alle ramen vernieuwd met aluminium schrijnwerk en hoogrendementsbeglazing. Hierdoor is de woning dan ook klaar voor de toekomst en voldoet deze aan de eisen van 2050.
De woning beschikt over bijzondere kenmerken, zoals een lichtkoker die veel licht binnentrekt naar de vernieuwde keuken, een verzonken zitruimte, een zonnige patio met aangrenzende tuin (exclusief gebruiksrecht) en drie ruime slaapkamers waarvan een met mezzanine.
Naast veel privacy, uitstekende bereikbaarheid, aangenaam wooncomfort en een schitterende locatie biedt deze woning een mooie uitvalsbasis.
Contacteer Jasper op het nummer +32 495 72 28 67 of via [email protected] voor meer info of een bezoek!

Get in touch