House for sale

450000€

4 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11323027
Immoweb code : 11323027

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
272 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De Zénobe Grammestraat 73 in Sint-Amandsberg biedt een unieke combinatie van rustige omgeving en optimale bereikbaarheid van voorzieningen.

Bij binnenkomst op het gelijkvloers wordt u begroet door een lichtrijke inkomhal, voorzien van opbergmogelijkheden onder de trap en een gastentoilet. De ruime leefruimte is het hart van de woning, met een eetkamer die uitkijkt op de fraai onderhouden tuin. Aan de voorzijde bevindt zich een volledig uitgeruste open keuken met zicht op de voortuin en oprit. De aanwezigheid van een gezellige gashaard in de leefruimte voegt een warme sfeer toe aan de ruimte. De tuin is een ware oase voor levensgenieters, met een prachtige veranda waar een lounge set is geplaatst om te genieten van het buitenleven.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, waarvan één momenteel is omgetoverd tot ontspanningsruimte met een sauna, en een andere kamer wordt gebruikt als dressing. Een recent gerenoveerde badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet completeert deze verdieping.

Ten slotte biedt de zolderverdieping nog extra mogelijkheden, momenteel in gebruik als opbergruimte, maar met potentieel om te worden omgebouwd tot twee ruime slaapkamers.

Bovendien ligt de woning op slechts enkele minuten fietsafstand van het historische centrum van Gent. Voor degenen die graag wandelen, is er ook een gezellige wandelroute om de hoek, waardoor u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving.

Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bez

Get in touch