House for sale

489000€

3 bedrooms 203 square meters

Immoweb code : 11360199
Immoweb code : 11360199

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
203 square meters livable space
126 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in deze verrassende woning gelegen aan de Grondwetlaan, waar gemak, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. De troeven van deze woning zijn overduidelijk: een eigen garage en een handige staanplaats voor de deur, ideaal in deze bruisende buurt. Maar dat is nog niet alles…

De woning verwelkomt u met een veelbelovende mogelijkheid: een slaapkamer op het gelijkvloers, grenzend aan een potentiële badkamer. Dit biedt niet alleen een flexibele ruimte voor een bureau of kleine praktijk, maar ook een prachtig uitzicht op de tuin. Dankzij de zonnepanelen geniet u van een energieverbruik van nagenoeg nul, mede dankzij de groenstroomcertificaten.

De zolderverdieping is een waardevolle toevoeging aan deze woning, met zijn ruime opzet die uitnodigt tot diverse mogelijkheden. Of het nu gaat om een extra slaapkamer of hobbyruimte, de keuze is aan u.

De ligging van de Grondwetlaan krijgt binnenkort een upgrade met prachtige fietspaden en groen, waardoor de omgeving nog aantrekkelijker wordt. En de volledige renovatie van deze woning in 2005 garandeert dat alles tot in de puntjes is verzorgd.

Wat deze woning echt bijzonder maakt, is het warme gevoel dat het uitstraalt en de veelzijdigheid die het biedt. Of u nu een jong stel bent op zoek naar uw eerste thuis, een groeiend gezin dat ruimte nodig heeft, of een professional die nabij verbindingswegen moet zijn, deze woning past bij u.

De buurt biedt alle nodige voorzieningen binnen handbereik: winkels, scholen, medische zorg

Get in touch